Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (3.36 secunde)
Decizia Autoritatii de Reglementare in Domeniul Gazelor (ANRGN) de a mari tarifele din noiembrie este contestata de catre Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR). Aceasta acuza ANRGN ca face jocul societatilor de distributie, se arata intr-un comunicat de presa al AOAR, citat de NewsIn.
Tarifele la energia electrica vor fi majorate cu 4,72% de la 1 decembrie, a anuntat Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Institutia de reglementare a precizat ca scumpirea actuala atenueaza din majorarile pentru 2007.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Furnizorii de gaze naturale ar putea fi obligati de la 1 ianuarie 2007 sa plateasca taxe de concesiune pentru domeniul public traversat de conducte, iar costurile se vor regasi in facturile consumatorilor.
Piata produselor avicole din Romania se confrunta cu o problema in ceea ce priveste pieptul de pui si pulpele, care se vand la acelasi pret, desi cererea este mai mare in cazul pulpelor si mai scazuta in cazul pieptului de pui, a declarat Ilie Van, presedintele Uniunii Nationale a Crescatorilor de Pasari (UNCPR), in cadrul unei conferinte de presa.
In perioada Postului Craciunului, vanzarea produselor din carne va scadea cu aproximativ 20%, dar agentii economici si-au luat masuri, aducand pe piata mai multe produse de post, a declarat presedintele Federatiei Patronale din Industria Alimentara, RomAlimenta, Sorin Minea, citat de NewsIn.
Cel mai dur Cod Rutier din Europa, o scumpire cu 5% a energiei electrice, o campanie de vaccinare impotriva pestei porcine, o noua bancnota pe piata, cea de 200 lei, si rest numai in moneda noua, acestea sunt noutatile pe care ni le-a adus ziua de 1 Decembrie.
ßi asta pentru ca Banca Nationala a Romaniei, desi are astfel de atributii prin lege, nu a facut nimic in acest sens, potrivit unor reprezentanti ai Protectiei Consumatorilor, care mai sustin ca banca centrala chiar vrea sa se retraga din acest domeniu.
Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, tara noastra va relua exporturile de carne de pasare in statele membre UE, este de parere presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), Ilie Van.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) vrea puteri sporite, pentru a putea raspunde prin controale la sesizarile clientilor nemultumiti de relatia cu bancile.
Incepand cu prima zi a anului 2007 consumatorii casnici vor plati in medie cu 3-5% mai putin pentru gazele naturale, fata de luna decembrie 2006, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale.
Conducerea Apaterm a decis sa faca galatenilor o urare mai deosebita cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Mii de craioveni s-au pregatit pentru trecerea in 2007 si in UE printre penele de curent, care nu-i slabesc insa nici la cateva zile dupa Revelion. Instalatiile de distributie a curentului electric in Craiova nu vor cu nici un chip in Uniunea Europeana.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a desfasurat, la nivel national, o actiune tematica de control al respectarii prevederilor legale din domeniul protectiei consumatorilor la prestarea serviciilor publice postale.
Tariful gazelor naturale furnizate populatiei va creste cu 5% pana la 8% in acest an, dar cuantumul majorarii ar putea fi mai redus daca va scadea pretul de achizitie a gazelor naturale din import, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Medias, ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) este pregatita ca la 22 februarie sa efectueze prima tranzactie cu energie prin licitatie cu strigare, a declarat ieri presedintele institutiei, Mircea Filipoiu.
Acesta a aratat ca in prezent doar 7-8% din energie se vinde pe baza de contracte bilaterale si a estimat ca in cativa ani acest procent va ajunge la 40-50% din totalul energiei.
Romania se afla pe penultimul loc in Europa, inaintea Albaniei, la consumul de mase plastice. Tinand cont de estimarile potrivit carora acesta va creste, investitia in acest domeniu de productie ar aduce un profit anual de peste un sfert de milion de euro.
SC Apa Canal si SC Termsal SA Tecuci conduc detasat in topul debitorilor la Directia Apelor Prut, institutia avind de incasat de la cele doua societati peste 680.000 lei, reprezentind contravaloarea serviciilor pentru alimentari cu apa, evacuari de ape uzate in cursurile de apa, dar si alte prestatii.
Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, considera ca Petrom nu va majora, in acest an, pretul la gaze peste procentul de 14% anuntat de autoritati. ... Pentru pretul gazelor din productia interna noi am dispus o crestere de pana la 14%.
google-analytics.com